Mini Galerija

Kontakt

Stražilovska 19,
Novi Sad 21000, Srbija
+381 (21) 472-32-36
info@modenaartstudio.com

Pratite nas

image-layers_3-1
usluge--kockice-01
usluge--kockice-02
usluge--kockice-03
o-nama-01+logo-2

Mi smo profesionalni Arhitektonski studio

Početak

Ideja

Vizualizacija

Obilazak predmetne lokacije, uzimanje svih potrebnih mera uz stvaranje radnih skica i fotodokumentacije lokacije ili objekta. Prikupljanje svih relevatnih informacija o kontekstu tekućeg projekta. Razrađuje se vizija, ideja ili osećaj do potrebnog izgleda. Materijalizuje se emocija ili atmosfera u stvaran izgled.

Postavljanje funkcionalne šeme i osnove, u skladu sa zahtevima projektnog zadatka, definiše se:

  • Osnovni koncept dizajna u obliku skica
  • Izbor grafika, kombinacije boja
  • Kroz mood board se ispituje smer daljeg razvoja.
  • Izbor i definisanje svih potrebnih materijala

Detaljan izbor materijala, nameštaja, opreme i dekor. Izrada fotorealistične vizualizacije u programu 3DS Max, koja pomaže klijentu da viziuelizuje isprojektovano arhitektonsko rešenje.

  • Poboljšava vizuelnu komunikaciju
  • Više opcija za realizaciju projekta
  • Isplativost investicije i laka distribucija
  • Primjenjivost i efikasnost

Modena Gradnja & Modena Art Studio #Sinergy

Nakon odabira lokacije Modena Gradnja započinje sa pripremom tehničke dokumentacije koju izrađuje Modena Art Studio. Nakon prikupljenih dozvola Modena Gradnja započinje izgradnju objekta.

U toku izgradnje objekta kupci se opredeljuju za svoje nekretnine i u toku perioda izvodenja radova imaju određene ideje za svoje buduće domove.

Projekat “SINERGY” je osmišljen kako bi uz kupovinu stana kupci mogli da dobiju ponudu i za uređenje enterijera i koordinaciju izvođenja radova. Na ovaj način budući stanari na jednom mestu dobijaju “ključ u ruke” i potpuno uređen novi stan u kom će bez stresa uživati od momenta primopredaje od strane Modena Gradnje.

Postavljanje kvaliteta stanovanja na viši nivo

Moderan i organizovan enterijer predstavlja način da se osećate srećno i potpuno. Dizajn i udobnost su prvenstveno važni za uspeh čovekovog života.

Projektovanje

Projektovanje
Projektovanje započinjemo postavkom projektnog zadatka i na osnovu kojeg prikazujemo rešenje koje je adekvatno zahtevima klijenta. U sklopu ove usluge nudimo Vam sve vrste projekta od Idejnog rešenja (IDR) do Projekta za izvođenje (PZI). Takođe, u saradnji sa eksternim projektantima dobijate i sve neophodne projekte, a koji nisu vezani za arhitekturu, kako biste mogli da ishodujete građevisnku dozvolu za radove. Pod uslugama projektovanja podrazumeva se:
• Projektovanje objekata A kategorije
• Projektovanje objekata B kategorije
• Adaptacija, sanacija, rekonstrukcija postojećih objekata

Upravljanje projektima

Upravljanje projektima
Detaljan izbor materijala, nameštaja, opreme i dekora po želji klijenta tako da ovom uslugom dobijate još jedan vid komfora. Izrada vizualizacije se vrši kroz određene softvere: Revit, 3D Max, Sketch up i Lumion koji pomažu klijentu da vizualizuje projektovano arhitektonsko rešenje.

Stručni nadzor

Stručni nadzor
Stručan nadzor podrazumeva određeno vođenje projekta i izvođenja, gde se bazira na organizaciji samih izvođača, dinamičkom planu radova, ponudama za različite radove i materijale, koordinaciju kompletnog tima koji je zadužen za dati projekat.

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera
Kombinacijom detalja, određenog stila i modernih matreijala formiraju se prostori koji klijenti zamišljaju kao svoj budući dom. Sa posebnom pažnjom se projektuju enterijeri koji oslikavaju senzibilitet svakog čoveka koji će ispuniti budući prostor svojim stalnim navikama.

Izvodjenje radova

Izvodjenje radova
Naš tim sarađuje sa mnogim izvođačima dugi niz godina i sa kojima smo ostvarili mnoge projekte. Nudimo Vam mogućnost izvođenja radova sa ljudima od poverenja, a koji će učiniti da Vaš budući dom bude baš ono što ste Vi zamislili. Izvođenje radova pod rukovodstvom našeg studija funkcioniše po sistemu ,,ključ u ruke'', tako da se trudimo da sve radove vodimo spram dogovorenog roka i ideja naših klijenata.

CEOP

CEOP
Sprovođenje postupka kroz centralnu evidenciju objedinjene procedure tzv. CEOP u svojstvu punomoćnika omogućava klijentima da ishoduju svu neophodnu dokumentaciju za sve vrste dozvola za rad. Projektna dokumentacija se izrađuje u skladu sa važećim zakonima i pravilnicima.

Iskusite inovacije na profesionalan način

Svakim novim projektom težimo ka razvoju i napretku firme sa novim idejama, unapređenim organizacijma kako unutrašnjeg tako i spoljašnjeg prostora i kvalitetnijim stanovanjem jer su komfor i kvalitet osnova našeg poslovanja.

Inovativnost

Inovativnost

Operativna efikasnost

Operativna efikasnost

Kontinuirani napredak

Kontinuirani napredak
image-layers_4-1
image-layers_4-2

Da li ste spremni da preuredite svoj dom?

Dodatne usluge

Pored standardnih usluga u mogućnosti smo da svim našim klijentima opciono ponudimo i paletu dodatnih usluga usko vezanih za našu delatnost

Konsultacije

Nudimo stručnu pomoć pri projektima radi kontrole planiranih troškova, uštede sredstava, provere pravne validnosti raspoložive dokumentacije, izrade planova i studija izvodljivosti.

Legalizacija / ozakonjenje

Ozakonjenje pretstavlja način i postupak izdavanja rešenja o ozakonjenju , to je validan dokument koji obezbeđuje uslove za izdavanje upotrebne dozvole. Odnosi se na objekte izgrađene bez građevinske dozvole, odnosno odobrenja za izgradnju, kao i na objekte koji nemaju uslove za izdavanje upotrebne dozvole.

Smart Home

Ulaganje u budućnost nikada nije bilo jednostavnije. SMART HOME je inovativno i inteligentno rešenje koje povezuje uređaje u jedan funkcionalni sistem, koji radi u vašu korist i istovremeno povećava vrednost vašeg objekta.